Pop Picant Tras Carne De Porc
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 18. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 430 de fani. Dacă aveți fund de porc, ardei chipotle în sos adobo, pop și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Hot N ' Mango Picant Tras Carne De Porc, Picant Tras Carne De Porc Ramen, și Sandwich-Uri De Porc Dulci Și Picante.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. începeți prin a așeza sferturile de ceapă în fundul unui vas.
Presărați carnea de porc cu sare și piper, apoi așezați deasupra cepei.
Se toarnă ardeii chipotle deasupra, apoi se deschid cutiile de pop și se toarnă peste tot.
Adăugați zahărul brun în lichid și amestecați.
Acoperiți oala, puneți-o în cuptor și gătiți timp de cel puțin 6 ore, răsturnând friptura de 2 sau 3 ori în timpul procesului de gătit. Când se termină, carnea de porc va fi întunecată, ciudată și minunată. Va fi, de asemenea, furculiță-licitație. Atunci știi că s-a terminat.
Scoateți carnea din oală și tăiați-o complet. Apoi întoarceți carnea în oală și păstrați-o în suc până când aveți nevoie de ea. Divin!