Pond Pops
Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, bomboane de pește gumate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Duck într-un iaz Cupcakes, Peste Piept De Vită Iaz, și Iordania Iaz Popovers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 bastoane de acadea, termometru cu bomboane
Rupeți două lungimi de hârtie pergament, fiecare de aproximativ 2 metri lungime și așezați-o pe o suprafață plană rezistentă la căldură. Înveliți ușor cu ulei vegetal și întindeți 6 bețișoare de acadea pe foaie.
Puneți zahărul, siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță și puneți-le la foc mare. Aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă. Continuați să fierbeți până când amestecul ajunge la 300 de grade F (etapa de fisură tare) pe termometrul cu bomboane. Se amestecă extractul și colorantul alimentar și se transferă într-o ceașcă de măsurare Pyrex.
Lăsați amestecul de bomboane să se răcească timp de 2 minute.
Se toarnă amestecul încet pe bețișoare, formând un cerc de 3 inci. Așteptați 45 de secunde după turnare și apoi așezați viermele gumos la capătul bățului ca și cum ar fi un vierme pe un stâlp de pescuit și apăsați 3 pești în bomboanele din jurul viermelui.
Se lasă să se răcească până se întărește, aproximativ 15 minute, înainte de a se scoate din pergament.