Polpettini
Polpettini ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de rozmarin, bulion de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți tigaia la foc mediu.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când sunt translucide și aromate, dar nu au culoare, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Se scoate de pe foc și se răcește.
Într-un castron mare, combinați carnea, rozmarinul, parmezanul, apa, firimiturile de pâine și ouăle. Condimentează generos cu sare și adaugă ceapa gătită și usturoiul.
Combinați până se amestecă bine. (Squish cu mâinile, este distractiv!)
Faceți o mică bucată de amestec de carne. Gatiti-l si mancati-l. Acesta este un tester patty pentru a verifica și a vedea dacă condimentul este corect (probabil va avea nevoie de sare). Reglați condimentul, dacă este necesar.
Rotiți amestecul de carne în chiftele de 3/4 inci. Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți la foc mare. Lucrând în loturi, gătiți polpettini până când sunt maro pe toate părțile.
Adăugați o jumătate de cană de bulion de pui și gătiți până când stocul s-a redus la jumătate.
Scoateți platourile de servire. Repetați acest proces până când toate polpettini sunt gătite și serviți imediat. Buonissimo!