Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)
Dacă aveți în jur 9 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia) ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 6,79 USD pe porție. Acest fel principal are 1275 calorii, 75g de proteine, și 101G de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, găini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui alla Diavola, Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, și Mussels alla Diavola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Strângeți puii și periați fiecare cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați în 1 sau 2 tigăi de prăjit și prăjiți până se rumenesc, dar numai pe jumătate fierte, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Între timp, într-un castron mic, combinați cele 4 linguri de piper negru, un vârf de sare și muștarul și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți în 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Odată ce puii sunt pe jumătate fierți, scoateți din cuptor și periați fiecare cu amestecul de piper negru și muștar. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când sucurile curg limpede dintr-un loc înțepat, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta. În timp ce puiul se odihnește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa roșie, roșiile, restul de 3 linguri ulei, oțet de sherry și sare și piper, după gust și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De Sherry
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Permiteți 1 sân și 1 picior pe porție.
9
Stropiți fiecare porție cu sucurile de tigaie și uleiul de chili fierbinte, acoperiți cu salata de pătrunjel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Se strecoară solidele.