Placinta Super Spanac
Placinta Super spanac necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 122 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză de vaci, ulei de măsline, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Smoothie Super Spanac, Smoothie Super Spanac, și Salată de spanac Super pentru doi.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii și morcovii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Într-o oală mică cu apă clocotită sărată, gătiți cuburile de cartofi și morcov până când sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scurgeți-le și rulați sub apă rece timp de câteva secunde
Într-o tigaie grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți-le, amestecând frecvent timp de 5 minute sau până când s-au înmuiat.
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Adăugați spanacul în două sau trei loturi, lăsând fiecare lot să se ofilească înainte de a adăuga mai multe.
Scoateți amestecul de spanac de pe foc și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați brânza de vaci, nucșoară, sare și piper și reglați condimentele, dacă doriți. Puree bine amestecul.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați o foaie de phyllo pe suprafața de lucru și periați-o ușor cu unt topit.
Puneți o altă foaie de phyllo deasupra și ungeți-o. Faceți același lucru cu a treia și a patra foaie.
Tăiați phyllo-ul stratificat în jumătate transversal, astfel încât piesele să fie de 8 1/2 x 11 inci.
Lingurați umplutura de spanac într-o caserolă superficială cu dimensiunea de aproximativ 8 x 10 inci.
Adăugați cartofii și morcovii și amestecați-i.
Așezați straturile phyllo peste umplutură. Rotiți sub margini, după cum este necesar, pentru a se potrivi cu tigaia.
Coaceți plăcinta la 400 de grade F (200 de grade F) timp de 20 de minute sau până când phyllo este maro auriu.
Tăiați plăcinta în porții și serviți.