Plăcinte Vegetariene Cu Brânză De Vaci

Chiftelele vegetariene cu brânză de vaci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, crema condensată de supă de ciuperci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză De Vaci Enchiladas (Vegetariană), Friptură De Brânză De Vaci (Pâine Vegetariană), și Brioșe cu roșii uscate la soare și brânză de vaci (vegetariene) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle într-un castron mare. Se amestecă brânza de vaci, ovăzul laminat, germenii de grâu, amestecul de supă de ceapă uscată și cimbru uscat. Formați în 8 paturi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați chiftelele în ulei și rumeniți pe ambele părți.
Îndepărtați prăjiturile într-un vas de copt de 9x13 inci.
Se toarnă supa condensată într-un castron mic. Se amestecă 1/2 cutie de apă (sau lapte) pentru a se dilua, apoi se toarnă peste chiftele.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când supa este cu bule, aproximativ 20 de minute.