Plăcinta cu jeleu de la mama ei ar putea fi exact desertul pe care îl cauți. O porție conține 283 de calorii , 4 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă are 15 porții și costă 56 de cenți per porție. O persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute . Mergi la magazin și cumpără jeleu, mix pentru jeleu de lime jell-o®, jeleu și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Jeleul suprem cu merișoare , Salata perfectă de macaroane cu mama ei și Supa de ciuperci cu mama ei .
Instrucțiuni
1
Preparați gelatina de cireșe, lime și portocale conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Răciți fiecare aromă într-o tavă pătrată de 20x20 cm sau 23x23 cm până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un bol mediu, amestecați gelatina de lămâie cu zahărul și sucul de ananas. Răciți până se întărește parțial. Într-un bol mare, bateți frișca până se formează vârfuri tari. Încorporați amestecul de gelatină de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Budincă Instantă De Lămâie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați gelatina de cireșe, lime și portocale în cuburi de 2,5 cm și încorporați-o ușor în amestecul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Tapetați o tavă de 23x33 cm cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți amestecul de gelatină în tigaie. Dați la rece peste noapte.