Plăcintă De Pui Italiană Ușoară
Ușor Italiană plăcintă de pui este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 244 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pui, ardei gras, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Pui Italian Ușor, și Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. Spray 9-inch placă plăcintă cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare.
Se amestecă puiul, ardeiul gras și sosul de pizza în farfurie; aranjați uniform.
Se presară cu brânză. Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic cu furculiță sau sârmă până se amestecă.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto