Bison și vin roșu Shepherd Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1824 calorii, 60g de proteine, și 138g de grăsime. Pentru $7.81 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, cartofi roșii, slănină fără coajă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă de cioban de bizon și vin roșu, Plăcintă de cioban de bizon cu cartofi dulci, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente în marecastron.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați bizoni; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
3
Încălziți oala mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați slănină; gatiti pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați 2 linguriulei în oală; creșteți căldura la mediu-mare.Lucrând în loturi, gătiți bizonul până lacorunat, adăugând mai mult ulei cu linguridupă cum este necesar. Întoarceți-vă în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugațiceapa tocata, morcovul, telina si usturoiul topot; acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie,amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere, răzuind oricebiți prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați bulion, roșii, frunze de dafin, cimbru, salvie, slănină rezervată șibison. Reduceți căldura la minim. Capac; simmerpână când bizonul este fraged,amestecând ocazional, aproximativ 2 ore (carnea de vită poate dura 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Bizon
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Între timp, gătiți ceapa de perle în marecratiță de apă sărată în fierbere 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Transferați în vasul cu apă cu gheață; tăiați și curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Transferați bizonul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Tăiați carnea de pe oase; tăiați carnea în 3/4-inchcuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
14
Adăugați păstârnac și napi în oală cusos de Bison. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, amestecândocazional, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Nap
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Adăugați perlăceapa; gatiti 5 minute. Întoarceți carnea în oală.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 18-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Încălziți laptele, untul și smântâna în mediucratiță până aproape de fierbere. Cartofi de orez într-un bol mare de amestecare; adăugați amestec de lapte,1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper și bateți până se omogenizează și ușor răcit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. lingură bisonfilling în 3-quart (13x9x2-inch) bakingdish. Lingura piure de cartofi peste; smoothtop pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Bateți oul și 1 lingurăapă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Periați cartofii, apoise presară brânză peste tot. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Coaceți plăcinta până când blatul este rumenit și umpluteste încălzit, 30 până la 40 de minute (50 până la 60 de minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se odihnească 10 minute.
1
Încercați un roșu plin de corp, cum ar fi Auguste Bessac Crozes-Hermitage din 2007(Franța, 20 USD), cu plăcinta ciobanului.