Plăcintă Cu Unt De Mere-Dovleac

Plăcintă Cu Unt De Mere-Dovleac
Apple unt-plăcintă de dovleac necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de mere, sare, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți pecanii pe o foaie de copt; pâine prăjită până când nucile sunt aurii și parfumate, aproximativ 8 minute, agitând tigaia de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un bol pentru a se răci; se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați pecanele, firimiturile de cracker graham, zahărul și untul până se umezesc uniform. Apăsați în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Faceți umplutură: într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rece; lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți crema de brânză, zahărul, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane RuntsBomboane Runts
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă în piure de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
8
Așezați vasul de gelatină într-o tigaie cu apă fierbinte și încălziți, amestecând, până se topește, aproximativ 2 minute. Când gelatina este limpede și netedă, scoateți vasul și amestecați 1/2 cană de umplutură de dovleac. Îndoiți amestecul de gelatină în umplutura de dovleac rămasă. Într-un castron mai mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide, apoi pliați în umplutura de dovleac. Lingura de umplere în crustă plăcintă și de sus neted. Lingura unt de mere în jurul partea de sus de umplere; apăsați ușor în umplere cu lingura. Trageți un cuțit mic prin untul de mere într-un model de vârtej pentru a crea un efect de marmură, având grijă să nu loviți crusta. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista