Plăcintă cu spanac și Matzoh

Plăcintă cu spanac și Matzoh
Plăcinta cu spanac și Matzoh necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, feta, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Plăcintă cu spanac și Matzoh, Umplutură De Legume Matzoh, și Mere-Matzoh Kugel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana devine aurie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, puneți spanacul într-o sită și apăsați cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Adăugați spanacul în ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
CeapăCeapă
5
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de mărar, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
6
Brânză de vaci pur și simplu într-un blender cu lapte, ouă, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper până se omogenizează. Rezervați 2 căni într-un castron și amestecați restul în spanac cu 1 cană feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
Brânză FetaBrânză Feta
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Stivați matzos într-un vas adânc și turnați peste ele un amestec rezervat de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MatzoMatzo
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a se înmuia.
9
Aranjați 2 matzos înmuiate unul lângă altul într - un vas de copt cu ulei generos de 13 pe 9 pe 2 inci (3 litri puțin adânc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se toarnă jumătate din umplutura de spanac. Acoperiți cu încă 2 matzos, apoi turnați umplutura rămasă. Puneți restul de 2 matzos deasupra și turnați peste ele orice amestec rămas de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
MatzoMatzo
11
Se presară cu restul de 1/2 cană feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
12
Coaceți, neacoperit, până devin aurii și setați, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute, apoi se servește presărat cu restul de 2 linguri de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Plăcinta poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista