Plăcintă cu spanac și Matzoh
Plăcinta cu spanac și Matzoh necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, feta, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Plăcintă cu spanac și Matzoh, Umplutură De Legume Matzoh, și Mere-Matzoh Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana devine aurie, 12-15 minute.
Între timp, puneți spanacul într-o sită și apăsați cât mai mult lichid posibil.
Adăugați spanacul în ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de mărar, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Brânză de vaci pur și simplu într-un blender cu lapte, ouă, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper până se omogenizează. Rezervați 2 căni într-un castron și amestecați restul în spanac cu 1 cană feta.
Stivați matzos într-un vas adânc și turnați peste ele un amestec rezervat de brânză de vaci.
Lăsați să stea 15 minute pentru a se înmuia.
Aranjați 2 matzos înmuiate unul lângă altul într - un vas de copt cu ulei generos de 13 pe 9 pe 2 inci (3 litri puțin adânc).
Se toarnă jumătate din umplutura de spanac. Acoperiți cu încă 2 matzos, apoi turnați umplutura rămasă. Puneți restul de 2 matzos deasupra și turnați peste ele orice amestec rămas de brânză de vaci.
Se presară cu restul de 1/2 cană feta.
Coaceți, neacoperit, până devin aurii și setați, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute, apoi se servește presărat cu restul de 2 linguri de mărar.
Plăcinta poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.