Placinta cu spanac si Matzoh este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 264 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de brânză de vaci, ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Plăcintă cu spanac și Matzoh, Umplutură De Legume Matzoh, și Mere-Matzoh Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana devine aurie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, puneți spanacul într-o sită și apăsați cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Adăugați spanacul în ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Ceapă
5
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de mărar, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Mărar
Sare
6
Brânză de vaci pur și simplu într-un blender cu lapte, ouă, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper până se omogenizează. Rezervați 2 căni într-un castron și amestecați restul în spanac cu 1 cană feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză De Vaci
Spanac
Nucșoară
Ouă
Brânză Feta
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Stivați matzos într-un vas adânc și turnați peste ele un amestec rezervat de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Matzo
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a se înmuia.
9
Aranjați 2 matzos înmuiate unul lângă altul într - un vas de copt cu ulei generos de 13 pe 9 pe 2 inci (3 litri puțin adânc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Se toarnă jumătate din umplutura de spanac. Acoperiți cu încă 2 matzos, apoi turnați umplutura rămasă. Puneți restul de 2 matzos deasupra și turnați peste ele orice amestec rămas de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
Matzo
11
Se presară cu restul de 1/2 cană feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
12
Coaceți, neacoperit, până devin aurii și setați, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute, apoi se servește presărat cu restul de 2 linguri de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Plăcinta poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.