Plăcintă Cu Rubarbă

Plăcintă Cu Rubarbă
Placinta de rubarbă este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 8 porții. O porție conține 166 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați împreună oul, zahărul alb, făina, sarea și rubarba într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Așezați una dintre cojile de plăcintă în partea de jos a unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
4
Se toarnă umplutura de plăcintă în coajă; punct cu unt. Puneți crusta de sus peste umplutură și tăiați fante în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
UntUnt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute; sau gătiți 7 minute într-un cuptor cu microunde și apoi aproximativ 10 minute în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista