Plăcintă cu piersici fierbinte a lui Greg
Greg ' s Hot Peach Pie necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, piersici, ardei habanero și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Rețeta de crostini de ardei roșu prăjit a lui Greg Brown, și Greg ' s Goodies AKA Batoane cu unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 1/2 cană de făină și sarea în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați scurt o dată sau de două ori pentru a combina.
Adăugați 9 linguri de unt nesărat răcit și pulsați de 4 sau 5 ori, câteva secunde pe timp, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Cu mașina în funcțiune, stropiți nectarul de piersici în aluat, câte 1 lingură, până când aluatul se adună într-o masă sfărâmicioasă.
Transferați aluatul într-un castron, formați-l într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic. La frigider pentru a hidrata aluatul, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cele 4 piersici tocate în robotul de bucătărie și pulsați la piure, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardeii habanero tocați, câte 1 linguriță pe rând și piureul până se omogenizează.
Așezați restul de 6 piersici feliate într-un castron și aruncați ușor cu piureul habanero.
Într-un castron, amestecați 1/3 cană de făină, zahărul alb și 1/4 cană de unt nesărat înmuiat până când formează un amestec sfărâmicios; pune streuselul deoparte.
Tăiați aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-un cerc de aproximativ 10 inci în diametru. Puneți un cerc de aluat într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Se toarnă umplutura de piersici-habanero în crusta de plăcintă de jos și se presară cu streuselul de zahăr sfărâmicios. Montați crusta superioară pe plăcintă și sertizați cu o furculiță pentru a sigila marginile.
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru aerisirea aburului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește și se îngroașă, aproximativ 50 de minute.