Plăcintă cu căpșuni-rubarbă cu crustă de smântână

Plăcintă cu căpșuni-rubarbă cu crustă de smântână
Placinta de capsuni-rubarba cu crusta de smantana este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu căpșuni-rubarbă cu crustă integrală de grâu, Crostata De Rubarbă De Căpșuni Cu Crustă De Lavandă, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Aruncați scurtarea și untul în amestecul de făină până când sunt bine acoperite. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați scurtarea și untul în ingredientele uscate până când se reduc la bucăți de mazăre, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți discul puțin mai mare la aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. (Dacă aluatul este foarte sfărâmicios, adunați-l într-o bilă și frământați-l de câteva ori pentru a-l face mai flexibil, apoi întindeți-l.) Tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și tăiați-o pentru a lăsa o surplombă de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Puneți 1 linguriță de zahăr într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați zahărul rămas și amidonul de porumb într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați 2 linguri din amestecul de zahăr-amidon de porumb uniform pe fundul crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați rubarba, căpșunile și sucul de lămâie în castron cu amestecul rămas de zahăr-amidon de porumb și amestecați pentru a acoperi uniform fructele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți discul de aluat rămas pe o suprafață ușor făinată la aproximativ 11 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 1 inch, ștampilați cercurile, lăsând cel puțin o margine de 3 inci de la margine și 1 1/2 inci de spațiu între fiecare cerc (ar trebui să aveți aproximativ 12 decupaje). Puneți cercurile decupate deoparte.Se amestecă amestecul de rubarbă-căpșuni pentru a redistribui sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Turnați-l în crusta pregătită, îngrămădindu-l în centru și lăsați-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Periați surplombul de aluat cu albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați crusta superioară peste fructe și tăiați excesul de aluat într-o consolă de 1 inch. Îndoiți marginea crustei inferioare peste crusta superioară și apăsați pentru a sigila. Dacă doriți, sertizați marginea, folosind arătătorul unei mâini pentru a împinge aluatul între arătător și degetul mare al celeilalte mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
10
Ungeți partea superioară a plăcintei cu o parte din albușul rămas. Aranjați cercurile decupate intermitent peste crusta superioară (fără a acoperi găurile) și periați cercurile decupate cu albus de ou, aruncând orice rămas. Presărați uniform zahărul rezervat peste partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Așezați plăcinta în congelator în timp ce cuptorul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Așezați o foaie de copt căptușită cu un strat dublu de folie de aluminiu pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Așezați plăcinta pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 30 de minute. Coborâți temperatura la 350 F și coaceți până când crusta se rumeneste și fructul clocotește, cu aproximativ 1 oră 40 de minute mai mult. (Centrul umpluturii ar trebui să citească 212 cm.F pe un termometru cu citire instantanee pentru ca acesta să se fixeze corect.) Dacă crusta din jurul marginilor plăcintei începe să se rumenească înainte ca plăcinta să fie gata, acoperiți marginile cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați-o să stea pe foaia de copt până când fructele nu mai clocotesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet și lăsați umplutura să se stabilească înainte de feliere, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista