Plăcintă Cu Budincă De Banane Butterscotch
Plăcintă cu budincă de banane Butterscotch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați banane, zahăr, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă Caldă Cu Unt-Banane, Tort De Budincă Cu Unt De Banane, și Budincă De Curmale Și Banane Cu Sos De Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulsați 44 de napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite grosier. (Randamentul ar trebui să fie de aproximativ 2 căni.) Se amestecă împreună napolitane zdrobite, nuci pecan și unt până se omogenizează. Apăsați ferm pe partea inferioară, în sus și pe buza unei plăci de plăcintă ușor unsă de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați într-un suport de sârmă; presărați batoane de bomboane peste crustă. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Aranjați bananele peste bomboane. Pregătiți umplutura și întindeți jumătate din umplutura fierbinte peste banane; se acoperă cu 20 de napolitane de vanilie într-un singur strat.
Întindeți umplutura fierbinte rămasă peste napolitane. (Umplerea va fi cu aproximativ 1/4 inch mai mare decât crusta.)
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă.
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, etanșând marginile. Introduceți restul de 10 napolitane de vanilie pe jumătate în bezea în jurul marginii exterioare a plăcintei.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor într-o grătar. Se răcește complet (aproximativ 1 oră). Se răcește 4 până la 6 ore sau până când este ferm.