Plăcintă cu agrișe
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., plăcinta cu agrișă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 944 calorii. Un amestec de agrișe, zahăr glazură, port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Plăcintă Cu Agrișe I, Plăcintă Patchwork cu căpșuni și agrișe, și Gooseberry fool pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, amestecați untul și zahărul glazurat împreună într-un castron, apoi răsturnați în 4 gălbenușuri de ou.
Adăugați făina și amestecați totul împreună cu degetele până obțineți o textură sfărâmicioasă precum pesmetul umed. Lucrați în 1-2 linguri de apă până când patiseria se unește, apoi împărțiți-o în jumătate și rotiți-o în 2 bile. Acest lucru va face dublul cantității de care aveți nevoie, așa că înghețați jumătate pentru altă dată.
Așezați mingea pe care o utilizați pe o suprafață făinoasă, aplatizați-o cu mâinile, înfășurați aluatul în folie alimentară și răciți cel puțin 30 de minute.
Pentru umplutură, răsturnați fructele, zahărul și portul, dacă utilizați, sau un strop de apă într-o cratiță și fierbeți totul timp de aproximativ 10 minute până când fructul este moale. Gust pentru dulceață, adăugând mai mult zahăr dacă credeți că are nevoie de el.
Se toarnă fructele într-un vas de plăcintă de aproximativ 25 cm lățime și 5 cm adâncime.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată, astfel încât să fie suficient de mare pentru a face un capac pentru vasul dvs. de plăcintă.
Tăiați o fâșie subțire de patiserie pentru a rămâne pe buza vasului de plăcintă, aceasta nu trebuie să fie o bucată continuă. Lipiți-o cu puțină apă, apoi umeziți banda cu mai multă apă și așezați capacul de patiserie deasupra. Apăsați ferm, tăiați orice exces de patiserie și sertizați. Faceți o gaură în mijlocul capacului, periați blatul cu gălbenușul de ou rămas și presărați peste puțin zahăr tos. Ar trebui să aveți suficiente garnituri de patiserie rămase pentru a face niște frunze artistice pentru a vă decora plăcinta, dacă doriți.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când blatul se rumeneste. Lăsați plăcinta să se relaxeze puțin, apoi serviți-o cu cremă sau înghețată de vanilie.