Plăcintă Cu Afine Cu Mere Caramel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu afine cu mere Caramel. Această rețetă face 8 porții cu 434 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mere granny smith, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Afine Cu Mere Caramel, Afine mere caramel Popcorn pentru # Bakingadiference, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Apăsați una dintre produsele de patiserie într-o farfurie de plăcintă de 9 inci; rezervați restul de patiserie.
Se toarnă sucul de lămâie într-un recipient suficient de mare pentru mere și se umple la jumătate cu apă rece. Curățați și tăiați merele în apa cu lămâie; pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă făina și amidonul de porumb pentru a forma o pastă. Se amestecă 2 linguri de apă împreună cu extractul de vanilie, 1/2 cană zahăr alb, zahăr brun, 1 linguriță scorțișoară și nucșoară; aduceți la foc mic.
Scurgeți merele și adăugați-le în amestecul de zahăr împreună cu afine. Gatiti si amestecati 5 minute; se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Turnați fructele în farfuria de plăcintă și apăsați pe crusta superioară. Se amestecă împreună 1 lingură de zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară; se presară peste plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și continuați să coaceți până când crusta superioară se rumeneste, 35 până la 40 de minute.