Pizza Tacos
Pizza Tacos ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 532 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.82 pe portie. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ciuperci, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Tacos, Cuptor La Cuptor Gratar Pui Pizza Tacos, și Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, netulburate, până se rumenesc pe o parte, apoi amestecați și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 3 minute.
Scoateți pe o farfurie. Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Adăugați pepperoni și oregano și gătiți până când pepperoni este crocant în jurul marginilor, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul de pizza și ciupercile rezervate. Aduceți la foc mic și gătiți încă 5 minute.
Încălziți tortilele pe măsură ce eticheta direcționează. Împărțiți amestecul de cârnați între tortilla. Se acoperă cu mozzarella, ricotta și busuiocul.
Fotografie realizată de Charles Masters
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, netulburate, până se rumenesc pe o parte, apoi amestecați și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 3 minute.
Scoateți pe o farfurie. Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Adăugați pepperoni și oregano și gătiți până când pepperoni este crocant în jurul marginilor, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul de pizza și ciupercile rezervate. Aduceți la foc mic și gătiți încă 5 minute.
Încălziți tortilele pe măsură ce eticheta direcționează. Împărțiți amestecul de cârnați între tortilla. Se acoperă cu mozzarella, ricotta și busuiocul.
Fotografie realizată de Charles Masters