Pizza Se Topește
Reteta Pizza se topește ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 32 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ou, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza Rapidă Se Topește, Tex-Mex Melts, și Hot Dog Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. foaie de cookie-uri de grăsime.
Dacă utilizați rulouri de semilună: pe foaia de prăjituri, derulați 1 cutie de aluat în 1 dreptunghi mare. Cu sucitor cu făină sau degete, rulați sau apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Dacă utilizați foi de aluat: pe foaia de biscuiți, derulați 1 cutie de aluat. Cu sucitor cu făină sau degete, rulați sau apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inci.
Întindeți 1/4 cană de sos de pizza peste aluat până la 1/4 inch de margini. Se acoperă cu pepperoni și brânză mozzarella.
Dacă utilizați rulouri de semilună: pe o lungime de 14 inci de hârtie pergament, derulați cutia de aluat rămasă. Apăsați pentru a face dreptunghi de 12x9 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Dacă utilizați foi de aluat: pe o lungime de 14 inci de hârtie pergament, derulați cutia de aluat rămasă. Apăsați pentru a face dreptunghi de 12x9 inci.
În timp ce țineți hârtia cu aluat, întoarceți aluatul cu susul în jos pentru a acoperi brânza.
Se presară parmezan și oregano.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea pe raftul de răcire 5 până la 10 minute. Treceți la placa de tăiere. Folosind tăietor de pizza, tăiați în 16 pătrate.
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală.
Se servește cu 1 cană sos de pizza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.