Pizza Pentru Micul Dejun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza pentru micul dejun. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, aluat de brioșă de bază, ceapă caramelizată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brioșă ai putea urma acest curs principal cu Gratar Caramel Mere Brioche Sundae ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Pentru Micul Dejun, Pizza Pentru Micul Dejun Cu Ouă La Cuptor, și Mini pizza pentru micul dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 cm/180 CMC și așezați un suport în centru și un suport în treimea superioară a cuptorului. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Formați aluatul de brioșă într-un dreptunghi de aproximativ 8 in/20 cm lungime, 4 in/10 cm lățime și 1 in/2,5 cm grosime. Folosind o riglă și un cuțit, tăiați dreptunghiul în opt pătrate de 2 in/5 cm împărțindu-l mai întâi pe jumătate orizontal și apoi împărțindu-l vertical în benzi de 2 in/5 cm lățime. Fiecare pătrat de aluat ar trebui să cântărească aproximativ 3 1/2 oz/100 g. întindeți fiecare pătrat într-un cerc de aproximativ 5 in/12 cm în diametru ca și cum ați face o pizza mică. Întindeți partea interioară a cercului astfel încât să fie destul de subțire și modelați marginea cercului pentru a crea o jantă. Centrul ar trebui să fie aproape subțire de hârtie, iar cercul finit ar trebui să arate ca și cum ai face crusta pentru o mini pizza cu vase adânci.
Așezați cercul brioche pe una dintre foile de copt pregătite și repetați cu pătratele de aluat rămase, distanțându-le la 2 până la 3 in/5 până la 7,5 cm distanță și folosind ambele foi de copt.
Folosind partea din spate a unei linguri, întindeți 1 lingură de CR aproxumme fra aproxince peste baza fiecărui cerc brioche, întinzându-l uniform peste bază, dar lăsând janta goală.
Tăiați feliile de slănină în jumătate. Pentru fiecare pizza, apăsați trei jumătăți de felii de slănină pe marginea brioșei pentru a crea un perete de slănină. Împărțiți ceapa caramelizată în mod egal între pizza, lingând și întinzând ceapa lângă slănină și lăsând centrul cercului gol, cu excepția CR cca.
Coaceți pizza, comutând foile de copt între rafturi și rotindu-le înapoi în față cam la jumătate în timpul coacerii, timp de aproximativ 15 minute sau până când marginile pizza încep să devină maro deschis.
Scoateți foile de copt din cuptor și spargeți cu grijă un ou în centrul fiecărei pizza.
Presărați aproximativ 1/4 cană/30 g de mozzarella deasupra fiecărei pizza, acoperind atât oul, cât și marginea expusă a brioșei.
Coaceți încă 8 până la 10 minute, schimbând din nou foile de copt între rafturi și rotindu-le înapoi în față cam la jumătatea drumului în timpul coacerii sau până când brânza s-a topit, marginile oului sunt fierte, dar gălbenușul este încă agitat, iar marginile pizza sunt maronii aurii.
Lăsați pizza să se răcească timp de 8 până la 10 minute pentru a permite ouălor să se pregătească puțin înainte de servire.
Varianta de șuncă, Ricotta și parmezan: omiteți slănina, ceapa și mozzarella. Înlocuiți 4 uncii/115 grame de șuncă feliată, 1 cană/250 de grame de brânză ricotta proaspătă din lapte integral și 1 cană/100 de grame de parmezan proaspăt ras. Folosind aproximativ 1/2 uncie/15 grame șuncă pe pizza, rupeți șunca în bucăți mici și apăsați bucățile pe marginea brioșei pentru a crea un perete de șuncă.
Întindeți 2 linguri de ricotta de-a lungul marginilor fiecărei pizza lângă șuncă, lăsând centrul cercului brioche gol, cu excepția CR cca .
Coaceți conform instrucțiunilor, înlocuind 2 linguri de parmezan ras în locul mozzarella presărată peste ou pe fiecare pizza.
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute înainte de servire.Roșii și Cheddar: omiteți slănina, ceapa și mozzarella. Înlocuiți 2 roșii coapte, feliate subțire și 8 uncii/225 grame brânză Cheddar, feliată subțire. Folosind 2 până la 3 felii de roșii pe pizza, rupeți feliile în bucăți și apăsați bucățile pe marginea marginii brioche pentru a crea un perete de roșii, lăsând centrul cercului brioche gol, cu excepția CR apormulme fra apormulche.
Coaceți conform instrucțiunilor, înlocuind 1 uncie/30 de grame de Cheddar feliat în locul mozzarella presărată peste ou pe fiecare pizza.
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la făină, de asemenea, de Joanne Chang, cărți de cronică din 2013 din Circulatory