Pizza Mexicană
Pizza mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, sâmburi de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza Mexicană, Pizza Mexicană, și Pizza Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Desfaceți aluatul; bateți până la o grosime uniformă pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Se sotează cârnații și ceapa în ulei de măsline fierbinte până când ceapa este fragedă; scurgeți.
Combinați crema de brânză, brânza Monterey Jack, cilantro proaspăt tocat, coaja de tei și sucul de lămâie; răspândit peste crustă. Se acoperă cu amestec de cârnați și sâmburi de porumb.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute.
Se presară cu frunze proaspete de cilantro.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.