Pizza cu taco

Pizza cu taco
Taco Pizzan este un fel principal pentru 6 persoane. O porție conține 785 de calorii , 32 g de proteine și 48 g de grăsimi . Pentru 2,07 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, lapte, unt și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o rețetă la un preț rezonabil pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular solid de 58% . Rețete similare sunt umplutura de taco cu fasole neagră și ardei , supa de taco ușoară și delicioasă și salata de taco cu pește sănătoasă și picantă .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați mălaiul, făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați laptele și untul; amestecați bine. Apăsați pe fundul și pe lateralele unei pizze de 30-35 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Coaceți la 200°C timp de 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai devin roz; scurgeți. Adăugați pasta de tomate, roșiile din conservă, condimentele pentru tacos și apa; aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Fripturi Mici De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți5 Fripturi Mici De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Întindeți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Combinați brânzeturile; presărați 2 căni peste stratul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți la 200°C timp de 15 minute sau până se topește brânza. Presărați deasupra salată verde, roșii proaspete, măsline, ceapă și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista