Pizza Cu Pui Adânc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de pui cu mâncare adâncă. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 169 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți busuioc, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Deep Dish BBQ pui și ananas Pizza, Pizza Cu Adevărat Adâncă (Pizza Cu Tigaie Pentru Tort), și Pizza Cu Vase Adânci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de role conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în 1 lingură de ulei până nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
În aceeași tigaie, sotati ciupercile, ardeii, ceapa si condimentele in uleiul ramas pana cand legumele sunt fragede. Întoarceți puiul în tigaie.
Rulați aluatul într-un 17-in. x 12-în. dreptunghi.
Transferați într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; construiți ușor marginile.
Întindeți sosul peste aluat. Se acoperă cu amestec de pui și brânzeturi.
Înfășurați și congelați timp de până la 2 luni sau coaceți la 375 la 25-30 de minute sau până când crusta și brânzeturile se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Pentru a folosi pizza congelată: dezghețați la frigider. Se descoperă și se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
![Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo]()
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo este un amestec de Sangiovese și Cabernet Sauvignon din podgorii care au expunere sud-vest și viță de vie veche de 30 de ani.