Pizza Cu Cheeseburger La Grătar

Pizza Cu Cheeseburger La Grătar
Gratar Cheeseburger Pizzan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de foarte apă, carne de vită măcinată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Cu Cheeseburger La Grătar, Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta), și Cheeseburger Pizza.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. Pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă 1/2 cană din sosul de grătar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa foarte fierbinte și uleiul până se formează aluatul; bate energic 20 de lovituri cu lingura. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, apăsați aluatul în tigaie pentru pizza; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți restul de 1 cană de sos de grătar peste crustă. Se acoperă cu amestec de carne de vită și felii de murături. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta este maro și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista