Pizza cu cartofi dulci și Kale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, varză creț, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kale și pizza cu cartofi dulci, Pizza Cu Cartofi Dulci Cu Varză Și Ceapă Caramelizată, și Pizza cu cartofi dulci cu varză și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se fierbe un vas mare de apă. Gatiti cartoful Inapa pana cand furculita este frageda, 7 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se ia de pe foc,se scurge și se lasă să se răcească 5 minute. Într-un robot de bucătărie, cartof puls, 1 lingură de ulei, ardei roșu și un vârf de sare până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Cartofi
Sos
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Întindeți aluatul până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Răspândiți sosul de cartofi în mod egal. Aruncați kale în ulei de lingură restant1/2; pizza de top cu brânză de capră, kale și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cartofi
Sos
Kale
Ulei De Gătit
5
Coaceți până când crusta este aurie, 10 până la 15 minute, stropind nuci în ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.