Piure de păstârnac cu creveți saut și tarhon

Piure de păstârnac cu creveți saut și tarhon
Piureul de păstârnac cu creveți saut și tarhon este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 260 calorii. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, tarhon, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de morcov și păstârnac cu tarhon proaspăt, Păstârnac Pur Și Simplu Cu Frunze De Varză De Bruxelles Saut, și Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți păstârnacul cu laptele și apa, adăugați un vârf de sare și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când păstârnacul este fraged, aproximativ 10 minute; se scurge, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați păstârnacul și lichidul rezervat într-un robot de bucătărie și piure. Întoarceți piureul în cratiță, condimentați cu sare și piper și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați creveții, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până când creveții sunt roz și doar albi pe tot parcursul, aproximativ 3 minute. Se amestecă tarhonul. Puneți piureul de păstârnac pe farfurii, acoperiți cu creveții și stropiți cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista