Piure De Morcov-Coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de morcov-coriandru. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 44 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, cartofi d și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Puree Crecy (piure de supă de morcovi), Morcov Și Andive Cu Piure De Morcovi, și Supă de morcovi și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cartofii conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Gatiti morcovul in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie.
Așezați morcovul, laptele și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului.
Combinați cartofii și amestecul de morcovi într-un castron mare, amestecând până se amestecă bine.