Piureul de cartofi dulci cu chimen este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, scorțișoară măcinată, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapă caramelizată, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Chimen, și Pește Prăjit Cu Cartofi Dulci De Chimen.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci sau superficial de 2 litri; se presară sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Adăugați sirop și următoarele 3 ingrediente; mash, lăsând câteva bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
5
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
6
Notă: pentru a face înainte, acoperiți și răciți după coacere.
7
Scoateți din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.