Piure de cartofi dulci cu chimen

Piure de cartofi dulci cu chimen
Piureul de cartofi dulci cu chimen este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, scorțișoară măcinată, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapă caramelizată, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Chimen, și Pește Prăjit Cu Cartofi Dulci De Chimen.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci sau superficial de 2 litri; se presară sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Adăugați sirop și următoarele 3 ingrediente; mash, lăsând câteva bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
5
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Notă: pentru a face înainte, acoperiți și răciți după coacere.
7
Scoateți din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista