Piure De Cartofi Dulci
Piureul de cartofi dulci este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, sirop de arțar chihlimbar, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Cartofi Dulci, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. străpungeți cartofii dulci de 2 sau 3 ori cu o furculiță.
Coaceți într-o tigaie de prăjire timp de 45 până la 60 de minute, până se înmoaie.
Tăiați cartofii în jumătate, pe lungime. Țineți cartofii dulci cu un suport sau un prosop și scoateți carnea de cartofi într-o moară de alimente sau ricer.
Într-o cratiță medie, încălziți untul, siropul, coaja și oțetul la foc mediu.
Se scoate de pe foc și se toacă cartofii dulci în tigaie. Se amestecă pentru a combina uniform. Condimentează după gust cu sare și piper.