Pilaf De Orez Mexican

Pilaf De Orez Mexican
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Pilaf de orez Mexican ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 392 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei jalapeno, bulion de legume, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încercați Pilaf De Orez Verde Mexican, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti timp de 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă bulionul, orezul, pudra de chili, ardeii jalapeno și chimenul. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 4 minute. Se amestecă ardeiul gras. Acoperă. Se fierbe timp de 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se amestecă roșiile și brânza mărunțită în orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Orez FiertOrez Fiert
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista