Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar

Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar
Pilaf de midii și calmar cu condimente dulci și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 447 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de orez arborio, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată de calmar și midii, Pilaf De Midii Curry, și Supă de midii cu Avocado, roșii și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți orezul arborio clătit cu 2 centimetri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 linguri de sare kosher și amestecați bine pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3
Lăsați orezul să se înmoaie timp de 40 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 1 cană de apă la fiert cu jumătățile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați midiile, acoperiți și gătiți la foc mare, agitând puternic tigaia de câteva ori, până când midiile se deschid, aproximativ 4 minute. Aruncați cojile de midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați midiile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Turnați lichidul de gătit al midiei într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și măsurați 2 căni; adăugați apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Scoateți midiile din coji și transferați-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se sfărâmă în firele de șofran și se amestecă coacăzele uscate, bățul de scorțișoară și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coacăze UscateCoacăze Uscate
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați calmarul și gătiți, amestecând, până începe să se onduleze, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
12
Adăugați orezul înmuiat și scurs și gătiți la foc moderat, amestecând, până când orezul începe să se lipească, aproximativ 3 minute. Se amestecă midiile, cele 2 căni rezervate de lichid și 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 12 minute. Se amestecă ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Acoperiți pilaful de midii și calmar cu un prosop de bucătărie curat, apoi acoperiți cu capacul și gătiți la foc mic timp de 10 minute fără să aruncați o privire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
14
Scoateți pilaful de pe foc și păstrați-l într-un loc cald, acoperit, timp de 45 de minute. Se amestecă mărarul, se aruncă bățul de scorțișoară și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista