Piesa Centrală A Tablescape: Fortune Bush

Piesa Centrală A Tablescape: Fortune Bush
Rețeta Tablescape Centrală: Fortune Bush ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 6 ore. Pentru 18,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 308g de grăsime, și un total de 7309 calorii. Această rețetă servește 1. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetari, apă caldă, pudră de bezea și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tablescape Centrul Bucată Mini Prăjituri Trei Moduri, Piesa Centrală Luau, și Perie de tufiș.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (18-inch) mare styrofoam con alb ambarcațiuni hârtie Purple slefuire zahăr Purple satin panglică mână mică Faux violet flori Pearl-topped ace drepte 50 scobitori
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Aliniați 2 tigăi de foi cu hârtie de ceară, desfaceți toate fursecurile cu avere și turnați zahărul șlefuit într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri De AvereCookie-uri De Avere
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
3
Într-un castron de sticlă la cuptorul cu microunde, topiți 1 pungă de chipsuri de ciocolată albă la intervale de 30 de secunde, asigurându-vă că amestecați ciocolata frecvent. Când s-au topit complet, înmuiați jumătate din fursecurile de avere de la capătul ascuțit și cealaltă jumătate de la capătul rotunjit. Scufundați în castron cu zahăr de șlefuit violet cât este încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Cookie-uri De AvereCookie-uri De Avere
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat
1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
4
Așezați pe tigăile de foi căptușite cu hârtie de ceară și lăsați să se monteze.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Pentru a face glazura regală, bateți împreună zahărul cofetarilor și pudra de bezea cu sucul de lămâie. Adăugați încet în apă până când este netedă și groasă (glazura nu trebuie să curgă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte M&M's Verde Sau Ciocolata Albastra Cu Lapte M&MCiocolata Cu Lapte M&M's Verde Sau Ciocolata Albastra Cu Lapte M&M
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
6
Pentru asamblare, acoperiți conul de polistiren cu hârtie artizanală, folosind bandă pentru fixare. Începeți pe rândul de jos cu cookie-urile înmuiate de la capătul rotunjit. Puneți o păpușă de glazură regală pe spatele unui cookie și apăsați ușor pe con. Țineți câteva secunde. Repetați în jurul bazei. Lăsați glazura să se stabilească cu 5 minute înainte de a continua la rândul următor. (Pentru a ajuta la securizarea fiecărui cookie, puteți utiliza, de asemenea, scobitori inserați în Con prin pliul din mijlocul fiecărui cookie.) Folosind cookie-uri înmuiate de la capătul ascuțit, aderă în jurul conului de deasupra primului rând în același mod. Repetați, alternând rânduri între cookie-uri înmuiate pe capetele rotunjite și ascuțite, permițând fiecărui rând să se stabilească timp de 20 de minute între ele. Nu vă faceți griji dacă nu se aliniază perfect, spațiile vor fi acoperite ulterior cu panglică. Când este complet, lipiți 2 fursecuri împreună cu glazură și așezați-le chiar deasupra. Se lasă să se usuce câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajituri Cu Unt De Nuci Cu Unt De ArahidePrajituri Cu Unt De Nuci Cu Unt De Arahide
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Pentru a termina, folosind panglica de satin violet, începeți din partea de sus și faceți bucle fixându-vă în spațiile goale cu știfturile cu vârf de perle. Împrăștiați violetele peste tot, fixându-vă de con în același mod. Așezați ușor deasupra unui suport pentru tort în centrul mesei.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții1
Scor De Sănătate63
Revista