Rețeta piept de vită la grătar în stil Texas este gata în aproximativ 7 ore și 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, fum lichid hickory și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Texas La Grătar, Piept De Vită În Stil Texas, și Pieptul la grătar al bunicii din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor un 6-qt. aragaz lent; adăugați ceapa și usturoiul. Se amestecă împreună praf de chili și următoarele 5 ingrediente. Frecați peste piept; așezați pieptul peste amestecul de ceapă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Bateți împreună berea și sosul de chili. Turnați încet amestecul în jurul pieptului (pentru a evita îndepărtarea condimentelor din piept).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Acoperiți și gătiți la 7 până la 8 ore (sau la 4 până la 5 ore) sau până când furculița este fragedă. Descoperiți și lăsați să stea în aragaz lent 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Scoateți pieptul din aragazul lent; tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Întoarceți pieptul la aragazul lent și puneți sucuri de tigaie peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.