Piept De Vită Glazurat Cu Mere

Piept De Vită Glazurat Cu Mere
Rețeta de piept de vită glazurată cu mere este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 302 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent, Piept prăjit cu glazură de cafea, și BBQ Carne de vită piept.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carne brună în ulei pe ambele părți; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, usturoiul, cuișoarele întregi și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți și aruncați sucurile de tigaie. Acoperiți și refrigerați carnea timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-o cratiță, combinați jeleul de mere, vinul sau sucul, ceapa verde, muștarul, sarea, piperul și pudra de curry. Gatiti si amestecati pana se topeste jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Jeleu De MereJeleu De Mere
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Așezați carnea într-un 11-in căptușit cu folie unsă. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se toarnă jumătate de sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se coace, neacoperit, la 325% timp de 25-30 minute sau până când carnea este încălzită și glazurată, ungându-se de mai multe ori
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lagier Meredith Syrah. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Syrah-ul nostru a fost descris ca având un picior în nordul Rh-ului și un picior în nordul Californiei. Aroma este o reminiscență a Rh-ului nordic cu aromele sale de condimente și piper alb și violet, dar are mai mult extract și corp. În multe vinuri roșii, culoarea mare înseamnă de obicei tanin mare, dar (din motive pe care s-ar putea să nu le înțelegem niciodată) vinul nostru nu este aspru tanic, așa că bea bine când este tânăr.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista