Piept de vită Corned cu varză

Piept de vită Corned cu varză
Reteta piept de carne de vită cu varză este gata în aproximativ 4 ore și 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 100 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, varza, muștarul heinz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de carne de vită, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick, Piept De Vită Corned Fiert, și Piept De Vită Cornat În Cuptor.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea într-o cratiță mare; top cu ceapă, usturoi și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele; acoperiți cu capac. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți, rezervând carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați suficientă apă proaspătă în cratiță pentru a acoperi carnea; acoperiți cu capac. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți carnea din tigaie, rezervând lichid în tigaie; așezați carnea într-o tigaie de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se amestecă siropul, muștarul și hreanul; lingură jumătate peste carne. Rezervați amestecul de sirop rămas pentru periaj pe carnea gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Coaceți 20 min., periaj frecvent cu amestecul de sirop rămas. Între timp, adăugați varză în lichidul rezervat în cratiță; gătiți 8 până la 10 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Așezați carnea pe platou; stropiți cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Serviți cu varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista