Piept de rață cu sos de fructe de pădure

Piept de rață cu sos de fructe de pădure
Pieptul de rață cu sos de fructe de pădure este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 52 de fani. Un amestec de oțet balsamic, vin, stoc de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de rață cu sos de fructe de pădure, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Piept De Rață Cu Sos De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Condimentează pieptul de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniți pieptul de rață, mai întâi partea pielii, apoi răsturnați, reduceți focul și gătiți cealaltă parte, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți sânii de rață pe un platou, rezervând sucurile din tigaie. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru a face sosul, adăugați oțetul balsamic și vinul roșu în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați bulionul și reduceți din nou la jumătate, apoi adăugați zahăr brun, rozmarin și fructe de pădure și gătiți timp de 3 minute. Se strecoară într-un castron și se amestecă untul pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați pieptul de rață pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista