Piept de rață ars cu salată de Bulgur și sos de portocale

Piept de rață ars cu salată de Bulgur și sos de portocale
Piept de rață ars cu salată Bulgur și pansament portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 470 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grâu crăpat, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Încercați Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale, Salată De Piept De Rață Arsă, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți bulionul la fiert și adăugați bulgur. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Puf cu o furculiță; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Așezați cartoful dulce pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați afine și apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se scurge bine.
7
Combinați bulgur, cartof dulce, afine și salată verde într-un castron; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, aruncând bine. Acoperiți amestecul de cartofi dulci și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
BulgurBulgur
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Combinați concentratul de suc, uleiul, șalotele și apa într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Înfășurați mânerul unei tigaie mari antiaderente cu folie și puneți tigaia (acoperită cu spray de gătit) la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Presărați rața cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți căldura la mediu și sotati 20 de minute sau până când pielea se rumeneste (turnați frecvent grăsimea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Puneți tigaia în cuptor și coaceți rața la 400 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Îndepărtați și aruncați pielea din rață și tăiați rața în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Aranjați salata bulgur și rața pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; stropiți cu pansament portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Rață întreagăRață întreagă
15
Notă: înlocuiți rață de porc sau piept de pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Rață întreagăRață întreagă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista