Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă

Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă
Sânii de pui umpluți cu Ricotta și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șuncă deli, parmezan, ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ricotta, parmezanul, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tăiați o fantă de-a lungul marginii groase a fiecărei jumătăți de sân, formând un buzunar. Deschideți jumătățile de sân ca o carte și puneți câte o felie de șuncă în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Puneți 1/4 din amestecul de ricotta deasupra fiecărei felii de șuncă, apoi închideți puiul peste umplutură și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Condimentează puiul cu sare și piper. Pui de dragare pe ambele părți cu făină până când este bine acoperit. Aruncați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare până când untul se topește și începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 5 minute; răsturnați și gătiți pe a doua parte timp de încă 4 până la 5 minute, până când puiul nu mai este roz în interior (tăiat la test).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista