Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar

Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 234 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, teriyaki baste și glaze, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Glazurat Balsamic La Grătar, Piept De Pui La Grătar Glazurat Balsamic, și Ginger Teriyaki Piept De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, amestecați glazura teriyaki, jeleul de mere și gingerroot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Jeleu De MereJeleu De Mere
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant, până când jeleul se topește. Lingurați jumătate din amestec în castron mic sau ceașcă de cremă; se amestecă coriandru. Puneți deoparte pentru a servi cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Acoperiți și grătați puiul la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind și perindând cu amestec de mere-ghimbir în ultimele 10 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se servește cu amestec rezervat de mere-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista