Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă piept de pui cu roșii uscate la soare. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac și piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1/2 cană bulion la fiert; se ia de pe foc. Se amestecă roșiile uscate la soare; se lasa sa stea 10 minute. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, căliți ciupercile, ceapa și 1 linguriță de usturoi timp de 1 minut. Se amestecă bulionul rămas; gătiți încă 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți amestecul de ciuperci și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Frecați puiul cu usturoiul rămas. În aceeași tigaie, rumeniți puiul în ulei timp de 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă amestecul de roșii; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul; feliați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
5
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, busuiocul, sarea și piperul. Se amestecă laptele până la omogenizare; se adauga la amestecul de rosii. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de ciuperci. Se pune peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat