Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac

Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac. Această rețetă face 4 porții cu 872 calorii, 97G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.51 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pâine de porumb, smântână grea, demi-glace de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 de ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Sage-piept de curcan prăjit și sos, Piept de curcan cu umplutură și sos, și Piept de curcan în stil toscan cu sos de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F și ungeți tigaia de prăjire de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
În tigaie mare la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa, țelina, usturoiul, nucșoara, piperul și frunza de dafin și se fierbe până când legumele se înmoaie, 5 până la 6 minute. Se amestecă salvie și se gătește încă 30 de secunde. Se amestecă în stoc și se fierbe, neacoperit, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
țelinățelină
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CeapăCeapă
StocStoc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Puneți pâinea de porumb într-un castron mare și turnați legumele peste. Aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
1
Clătiți jumătățile de sân și uscați-le. Condimentați generos cu sare de mare kosher sau grosieră și piper proaspăt măcinat și frecați peste tot cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Umplutura de movilă în centrul tăvii de prăjire și aranjați curcanul deasupra, asigurându-vă că jumătățile de sân nu se ating. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a curcanului (nu atingeți osul) înregistrează 170 F și sucurile curg limpede când sunt străpunse cu furculița, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați demi-glace, 1/2 cană de apă și coniac. Se aduce la fierbere, amestecând până se omogenizează. Se amestecă untul, se reduce focul și se fierbe neacoperit, amestecând des, până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se amestecă smântâna și se condimentează cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
UntUnt
CremăCremă
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește fierbinte, peste curcan și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
1
* Este mai ușor și mai rapid să-i ceri măcelarului tău să împartă pieptul de curcan în jumătate pentru tine. Dar acest lucru se poate face și acasă: folosiți un cuțit greu și ascuțit și nu vă fie teamă să loviți sânul la OS de mai multe ori până când se desface. Felierea pielii în jos de-a lungul sternului înainte de a începe tăierea este, de asemenea, utilă.* Dacă pâinea dvs. de porumb nu este învechită, întindeți felii pe o tavă de copt într-un cuptor de 200 km F până când se simt uscate și sfărâmicioase. (În funcție de cât de umedă este pâinea, aceasta poate dura de la 20 de minute la o oră.) Apoi sfărâmați feliile. Orice pâine rămasă—rulouri, focaccia, chiar și covrigi—poate fi înlocuită cu pâinea de porumb.- În sos, bourbon, whisky, vin, port sau vermut pot fi folosite în loc de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Pâine De PorumbPâine De Porumb
FocacciaFocaccia
VermutVermut
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
BagelBagel
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
WhiskyWhisky
PâinePâine
SosSos
RolaRola
PortPort
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista