Piept de curcan la grătar cu glazură de miere-mere
Pieptul de curcan la grătar cu glazură de miere-mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 217 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, muștar dijon, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miere-Mere Piept De Curcan, Piept De Curcan Cu Muștar De Miere La Grătar, și Miere La GRĂTAR-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele, cu excepția pieptului de curcan; se amestecă bine.
Când grătarul este încălzit, cu grijă grătar cu ulei.
Așezați pieptul de curcan pe grătar direct peste tigaia de picurare. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a sânului.
Periați curcanul cu amestec de unt de mere. Acoperiți grătarul; gătiți 1 până la 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 77°. și sucurile curg limpede atunci când sunt străpunse cu furculița, perindând pieptul de curcan ocazional cu amestec de unt de mere.
Scoateți pieptul de curcan de pe grătar.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. Condimentează după gust cu sare și piper.