Piept De Curcan Cu Lămâie

Piept De Curcan Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pieptul de curcan cu lămâie. Această rețetă servește 16 și costă 2,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 246 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Curcan Cu Ierburi, Piept De Curcan Cu Ierburi, și Piept De Curcan Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Slăbiți pielea de curcan cu degetele, lăsând pielea atașată de-a lungul marginilor inferioare. Într-un castron mic, combinați 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei, usturoi și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se întinde sub pielea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie rămas și uleiul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 de minute; se unge la fiecare 15-20 de minute cu amestec de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate23
Revista