Piept Belgian Fiert Cu Bere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul Belgian fiert cu bere. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 485 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Fiert Cu Bere Belgiană, Iepure fiert în bere belgiană, și Andive Belgiene Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul cu sare. Înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Combinați muștarul, zahărul brun și ghimbirul într-un castron mic. Desfaceți pieptul, așezați-l pe un suport de sârmă așezat într-o foaie mare de copt cu margini și frecați amestecul de muștar pe toată pieptul. Prăjiți până când blatul se rumeneste frumos, 30-40 de minute.
Scoateți pieptul din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Între timp, încălziți grăsimea de slănină într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați ceapa; se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, până se rumenesc adânc, 8-10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut, adăugați făină și gătiți, amestecând des, până când amestecul miroase a nucă, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunze de dafin, bere și stoc. Aduceți la foc mic.
Adăugați piept, capac și transferați la cuptor. Braise, întorcându-se la fiecare 30 de minute, până când furculița este fragedă, 3-4 ore. Aruncați frunza de dafin.
Transferați pieptul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute.
Dacă lichidul de fierbere este subțire, aduceți la fierbere, reduceți și fierbeți, degresând suprafața după cum este necesar, până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură; condimentați cu sare, dacă este necesar. Feliați pieptul împotriva bobului.
Se servește cu lichid de fiert.
Faceți înainte: pieptul poate fi fiert cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți în lichid de fierbere.