Piept Belgian Fiert Cu Bere

Piept Belgian Fiert Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul Belgian fiert cu bere. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 485 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Fiert Cu Bere Belgiană, Iepure fiert în bere belgiană, și Andive Belgiene Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează pieptul cu sare. Înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
FolieFolie
2
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei 1 oră.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați muștarul, zahărul brun și ghimbirul într-un castron mic. Desfaceți pieptul, așezați-l pe un suport de sârmă așezat într-o foaie mare de copt cu margini și frecați amestecul de muștar pe toată pieptul. Prăjiți până când blatul se rumeneste frumos, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
GhimbirGhimbir
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
5
Scoateți pieptul din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, încălziți grăsimea de slănină într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați ceapa; se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, până se rumenesc adânc, 8-10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut, adăugați făină și gătiți, amestecând des, până când amestecul miroase a nucă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați frunze de dafin, bere și stoc. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StocStoc
AleAle
9
Adăugați piept, capac și transferați la cuptor. Braise, întorcându-se la fiecare 30 de minute, până când furculița este fragedă, 3-4 ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați pieptul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Dacă lichidul de fierbere este subțire, aduceți la fierbere, reduceți și fierbeți, degresând suprafața după cum este necesar, până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură; condimentați cu sare, dacă este necesar. Feliați pieptul împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
SareSare
12
Se servește cu lichid de fiert.
13
Faceți înainte: pieptul poate fi fiert cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți în lichid de fierbere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista