Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci

Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci
Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ciuperci cremini, brânză ricotta din carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci, Turcia Lasagna cu spanac și ciuperci – 6 puncte, și Lasagna de spanac cu Pesto de nuc.

Instrucțiuni

1
Aranjați spanacul într-un abur de legume; abur, acoperit, 3 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2
Se scurge, se strecoară uscat și se toacă grosier.
3
Combinați spanacul, ciupercile și pesto-ul într-un bol mediu, amestecând pentru a combina; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați mozzarella, provolona, ricotta și oul bătut într-un bol mediu, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă 1/4 cană parmezan și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Combinați sosul de paste și sosul de roșii într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți 1 cană amestec de sos de paste în fundul unui aragaz lent electric oval de 6 litri acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de sos de paste; top cu 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de spanac. Repetați straturile, terminând cu amestecul de spanac. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de spanac; top cu restul de 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sos De PasteSos De Paste
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Așezați restul de 3 tăiței peste amestecul de sos; întindeți amestecul de sos rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se presară cu restul de 1/2 cană parmezan. Acoperiți cu capac; gatiti la 5 ore sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista