Pesto De Salvie Și Rucola

Pesto De Salvie Și Rucola
Pesto de salvie și Rucola este un fără gluten și primar condiment. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, căței de usturoi, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de arpagic cu salată de rucola, Pui copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin, și Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adaugati cateii de usturoi intregi si saut-ul pana se rumenesc, aproximativ 5 minute; nu lasati usturoiul sa arda sau va deveni amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se toarnă usturoiul și uleiul din tigaie și se lasă deoparte.Prăjiți nucile în tigaie la foc mediu până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți nucile de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
5
Puneți rucola, salvie, nuci și atât usturoiul saut, cât și usturoiul tocat într-un blender sau un robot de bucătărie; pulsează pentru a toca ingredientele.Cu mașina în funcțiune sau în timp ce pulsați robotul de bucătărie, turnați încet uleiul rămas și amestecați doar până când ingredientele sunt bine încorporate.Răsturnați amestecul într-un castron și amestecați brânza. Condimentează cu sare și piper după gust. Mai multe rețete de pesto pe Food Republic:Pesto de pătrunjel și lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
NuciNuci
BrânzăBrânză
LămâieLămâie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Fasole verde cu Pesto de fistic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Nuci De FisticNuci De Fistic
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coriandru Picant-Pesto De Migdale Marcona
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
MigdaleMigdale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista