Pesto de coriandru și mentă

Pesto de coriandru și mentă
Pesto de coriandru și mentă este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 3 porții cu 361 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, mentă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de coriandru de mentă, cum se face Chutney de coriandru de mentă, menta coriandru raita, cum se face menta coriandru raita, și Tagliatelle cu Pesto de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați mai mult sau mai puțin ulei de măsline pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista