Pere De Vacanță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele de vacanță. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 313 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ghimbir măcinat, oțet de cidru, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Distracție Ren Coarne De Cerb Vacanță Tratează / Vacanță Cookie Swap Idee, Turcia Holiday Hash {resturile de vacanță perfecte }, și Cookie-Uri De Vacanță: Un Aluat, Trei Cookie-Uri De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează merișoarele și aruncă tulpinile și orice fruct învinețit sau degradat. Clătiți și scurgeți fructele de pădure. Curățați perele; tăiat în jumătate și miez. Într - un vas de copt de 2 până la 2 1/2 litru, combinați afine, pere și felii de lămâie.
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecați zahărul, oțetul, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și 1/2 cană de apă până când amestecul fierbe și zahărul este dizolvat.
Se toarnă peste fructe. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când perele sunt fragede când sunt străpunse, 45 de minute până la 1 oră.
Se servește cald sau la temperatura camerei.