Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire

Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire
Chai-condimentat Bosc pere cu Lira tort este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 294 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pere de bosc, apă, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire, Fără gluten Chai condimentat tort cu Chai condimentat glazura, și Aragaz Lent Chai Condimentat Pere Fiert În Apă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă frunzele de ceai; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți amestecul de vin printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți amestecul de vin în tigaie; adăugați jumătăți de pere, tăiați părțile în jos. Acoperiți; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; așezați într-un vas superficial. Puneți perele deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mediu-mare; gătiți până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați mascarpone, amestecând cu un bici până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se ia de pe foc; adăugați unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Așezați 1 felie de tort de lire pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare felie cu 1 jumătate de pere. Se toarna aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare portie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista